tiistai 5. marraskuuta 2013

Vihreää, vihreää ja vihreää!

Mulla on lempiväri. Se on vihreä. :) Meidän poika on saanut kulkea aikan paljon vihreässä. Nämä vihreät velourvaatteet valmistuivat jo ennen kun poikanen saapui luoksemme. Varsinkin tuo Käpysen mustikkavelour on aivan syötävän ihanaa! Sitä on onneksi jemmassa vielä runsaasti ;)


Pari tytön vanhaa tunikaa/paitaa pilkoin ja ompelin udestaan. Tämä Metsolan vihreä apilafrotee on pysynyt käytössä tosi hyvänä, mutta paita oli vähän hassu mittasuhteiltaan ja ommeltu silloin kun minulla ei vielä ollut saumuria. Mutta uudistettuna ihan kelpo paita siitä tuli.

 Tämä vihreä pilvitrikoo oli tunikana, josta muokkasin ihan peruspaidan.Kestovaippakaupan raitajoustiksesta tuli verkkarit. Jaksoin tällä kertaa tehdä taskutkin vaikkei poikanen niiden päälle vielä oikein ymmärrä ;)

Tämän vihreän joustiksen alkuperä en muista, mikä harmitaa aika paljon. On nimittäin pehmein joustofrotee mitä olen koskaan kokeillut ja väri on just eikä melkein! Mietin pitkään miten "koristelisin" yksivärisen paidan, laitanko eri väriset resorit, aplikoinko kuvan, silitänkö jonkun valmiin...? Lopulta päädyin jättämään paidan ilman koristeluja. Täydellinen kangas kun ei sitä kaipaa.

Sopii hyvin raitaverkkareiden kanssa :)
1 kommentti:

  1. Moi! Päädyin tänne Googlen kautta ja pakko kirjoittaa. :D Veikkaan että tuo vihreä joustis on Kangasmallasta. Mulla on ihan samanlaista, sen pehmeyttä itsekin ihastelen ja se on kestänyt useamman lapsen käytössä kuin uutena. Ko. nettikaupan sivuilla väri on ruohonvihreä jota ihmettelin jo saadessani kankaan, minusta se on ehdottomasti metsänvihreä. En tiedä onko tavara enää samaa mutta kuulostaa ja näyttää niin samalta kankaalta. :)

    - Sini

    VastaaPoista