torstai 14. marraskuuta 2013

Samistelua Noshin tyyliin

Parin viikon takainen Kankaiden yö houkutteli muutamiin heräteostoksiin. Yksi niistä oli nämä Nosh Organicsin koirajerseyt, joiden värit oli niin kivat että päätin tilata molemmille paitapalat. Värit ovat sahrami ja pinkki, mutta tuo pinkki on niin tumma että kestän katsella sitä ;) Perusvaatteiden ompeluun olen alkanut opetella jotain uutta ja tällä kertää kokeilin valenappilistoja. Teoriassa äärimmäisen yksinkertaista, käytännössä monta juttua voi mennä pieleen. No, parin purkamisen jälkeen sain aikaan tyydyttävät versiot ja aika kivoiltahan ne näyttää, tuo vähän ilmettä paitaan.

Tytölle tilasin 50 cm korkean palan, tarkoituksena tehdä ihan vaan paita, mutta pala oli sen verran reilu että käytin koko korkeuden ja levensin helmaa tunikaksi.

  
Samoin pojan 40cm käytin kokonaan, minkä vuoksi paidasta tuli melko reilu, mutta eipä sitä kauaa tarvitse odottaa että on sopiva, saavat sitten samistellakin :)

 

Vähän on reilu, mutta väri on todella upea, erikoinen keltainen mitä ei muista kankaista löydy!3 kommenttia:

  1. Kiitos kuvista, tuli vähän hölmö olo kun itse metsästin kankaisiin juuri oikean sävyistä sinistä resoria eikä käynyt pienessä mielessäkään että valkoinenkin toimisi :D Kiva paidat, melkein alkoi harmittaa että otin vihreää enkä keltaista pojalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Tuo keltainen on tosiaan upee väri, mutta olisi se vihreäkin ollut kiva :) Joo tuo valkoinen ei ole kummassakaan värissä ihan puhdas valkoinen, mutta minulla oli sellaista luonnonvalkoista resoria ja se sopi tosi hyvin. Mulla on yleensä tapana ottaa resorin väriksi kuosista joku muu kun se pääväri.

    VastaaPoista