tiistai 1. lokakuuta 2013

Pipopäivitystä

Nyt on taas se aika vuodesta kun siirrytään lämpimämpiin varusteisiin ja samalla tarkastetaan asustetilanne. Minulla itselläni on ollut jo monta vuotta akuutti pipopula. Sitä ei uskoisi kun katsoo pipolaatikkoa. Onhan siellä hattuja pilvin pimein, mutta mutta, ei yhtään sellaista jonka tyytyväisenä vetäisin päähän. Ennenkuin nyt. Ikasyrin Cable Knit jersey oli kangas joka ei kuvassa juurikaan sytyttänyt, mutta kun sain kankaan käteeni olin myyty. Yhden tunikan olen tästä harmaasta aiemmin tehnyt (tulee johonkin tulevaan postaukseen) ja siitä jäi juuri pipon verran kangasta. Pipon toiseen reunaan tein framilonilla rypytyksen ja vuorina on harmaa fleece. Tällä siis tarkenee vähän kylmemmilläkin keleillä ja ennen kaikkea, tykkään tästä itse! :)


Tyttönen sai uuteen takkiin sopivan pipon, tämä kukkakangas on vaihtarina saatu. Olisin tehnyt tähän samanalaisen rypytyksen, mutta se ei kuulemma sopinut :)


Poikaselle piti myös tehtailla tuleviin talvivaatteisiin sopiva pipo, jota testattiin sisäolosuhteissa haalarin kanssa. Tässä Michasin tähtijoustofroteeta ja vuorina turkooosi fleece.

Sekä välikausihaalariin sopiva pipo JNY:n ajoneuvotrikooosta. Violetti sopii vielestäni kivasti yhteen tuon limenvihreän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti