perjantai 7. syyskuuta 2012

Tähtisetti

Huomasin että meille tarvitaan lisää sisähousuja, ja halusin kokeilla taskujen tekoa. Kun valkkasin taskuihin kangasta niin päätin sitten samalla tehdä samasta kankaasta paidankin, vaikka niitä meille ei todellakaan tarvittaisi yhtään lisää... Sen vuoksi tein hihoista vähän reilut ja laitoin vielä resorit, jotta menisi mahdollisimman pitkään, mutta voisi ottaa käyttöön heti housujen kanssa. Housuihin muokkasin kaavan Ottobre 6/11 lehdessä olleesta Sleep well yöhousujen kaavasta, koska halusin löysät ja mukavat pöksyt. Paidan kaava oli jostain nappilistapaidasta, josta nyt jätin nappilistan pois. Muuten setti onnistui ihan hyvin, mutta housut olin leikannut jämävelourpalasta iltamyöhällä huonossa valossa (seli seli;) ja ommelle huomasin että velour meni poikittain! No, ei kai tuo nyt niin vakavaa ole, ei sitä oikeastaan edes huomaa :) Tähtikangas on Michas Stoffecken paketista kuin myös resorikin. Velourin alkuperää en enää muista.
3 kommenttia:

  1. Hienothan niistä housuista tuli kuitenkin! Itsekin leikkelin kangasta huonossa valossa illalla lasten mentyä nukkumaan ja seuraavana päivänä huomasin langan suunnan olevan väärä. Kovasti on poika housuja kuitenkin pitänyt.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo ei se taida tällaisessa löysässä mallissa niin haitata, tiukemmissa legginsseissa tms. saattais olla ongelmallisempi kun ei joustais sivusuunnassa...

    VastaaPoista