torstai 20. syyskuuta 2012

Arkiston kätköistä: itselle tehtyä


Koska en ole kipeänä jaksanut juuri ommella mitään uutta niin laitetaan pläjäys vanhempia vaatteita, joita olen pääasiassa tämän vuoden aikana itselleni väsännyt. Suurinta osaa olen käyttänyt runsaasti, sekä töissä että vapaa-ajalla. Täytyy kyllä sanoa että olen melko tyytyväinen että pystyn nyt tekemään sopivia ja mieluisia vaatteita eikä tarvitse tuskastuneena viettää aikaa sovituskopeissa :D

Nämä metsolan joustofroteesta tehdyt mekot olivat mielestäni ihania, mutta jostain syystä jääneet melko vähänlle käytölle. Ehkä tuo materiaali ei kuitenkaan ole paras mahdollinen kesähelteille?


Näitä "tissiksiä" tein pari kesään (molemmat kankaat Michas Stoffecken interlockia)
ja yhden 3/4 hihoilla syksyyn (Käpysestä heidän omaa Käpyseni trikoota).
"Juhlamekko" trikoosta eli lasten OB:n Jungle stripes kaavaa muokkaamalla tehty. Tällä mentiin viime kesän häät ja muut juhlat. Trikoo Marimekon.

Sitten monen sorttista peruspaitaa/tunikaa, joita on kyllä tullut paljon käytettyä.


3 kommenttia:

  1. Oi miten paljon kauniita paitoja, mekkoja ja tunikoita olet ommellut!

    VastaaPoista
  2. ihania! jaksaispa itsekin tehdä enemmän itselle :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti :) Jossain vaiheessa tosiaan innostuin itselle ompelemaan kun tytön vaatekaappi pursuaa ja itsellä ei tuntunut olevan mitään kivaa päällepantavaa... Nytkin on monta suunnitelmaa, mutta nuo on aina vähän työläämpiä itselle tehdä kun pitää mallailla ja muokata kaavoja.

    VastaaPoista